Csicsay Csaba

Csicsay Csaba

Jó napot kívánok!


Először is szeretném megköszönni, hogy meglátogatta a weboldalunkat. Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, engem Csicsay Csabának hívnak. 1990-ben kezdtem el foglalkozni kutyakiképzéssel a helyi kutyakiképző klubban, ahol az első kutyám egy dobermann volt.
1995-ben léptem be a városi rendőrség kötelékébe, mint szolgálati kutyavezető, ebből kifolyólag egyre jobban kezdett érdekelni a szolgálati kutyakiképzés.
Az élet úgy hozta, hogy megismerkedtem Pongrácz Istvánnal, aki kiváló kutyavezető és kiképző hírében állt már azokban az időkben is és jelenleg IGP nemzetközi bíró.
Pongrácz úr segítségével, hogy minél jobb eredményt tudjak elérni, célirányosan kezdtem el kiépíteni kapcsolataimat további elismert kutyakiképzők felé.
2011-ben kerültem Pozsonyba a szolgálati kutyás osztály kötelékébe az akkori németjuhász kutyámmal és ettől az évtől kezdtem el versenyezni a fővárost képviselve.
Hosszú éves tapasztalataimnak köszönhetően tudtam kiépíteni nemzetközi kapcsolatokat a környező országokban, amik szintén elősegítették a kutyakiképzés elmélyítését. Itt említenék meg pár nevet a teljeség igénye nélkül Krisztina Schwendtner, Taksonyi Levente, Pataki Balázs és nem utolsósorban Kolerics Péter.
Megtisztelő volt számomra, hogy az elmúlt évek során többször szervezhettem nemzetközi szolgálati kutyás versenyeket, mint városi rendőrség kutyavezetője és ahol szép eredményeket tudtam elérni. Ezek a megmérettetések mindig nagy kihívást jelentettek számomra, hogy mindig a legjobb eredményt érhessem el.
2019-ben nemzetközi táborra került sor, ahol több ország kutyavezetője képviseltette magát. Ezen a rendezvényen ismertem meg Kolerics Pétert, ennek köszönhetően baráti és szakmai kapcsolat alakult ki köztünk.
Ekkor úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk CSI-KO PROTECTION DOG társulást.
Szeretnénk nemzetközi táborokat szervezni környező országok kutyavezetői számára és megosztani a több évtizedes tapasztalatainkat, ezzel kiépítve szakmai, baráti kapcsolatokat.


Megtisztelő lesz számunkra, ha meglátogatnak minket.

 

Ujságcikkek:

Dunaszerdahelyi 2016.10.21

Dunaszerdahelyi 2016.11.17

Kynologická revue 2016/09

Paraméter 2017.10.06

Dunaszerdahelyi 2017.11.21

Paraméter 2018.07.05

 

Videók:

Klání psovodú 2015.06.04

Devil Sony Black - Mosonmagyaróvár

Szolgálati kutyavezetők nemzetközi találkozója 2019.09.02-03

Szolgálati kutyavezetők nemzetközi versenye 2018.09.11

 

Képek: